Tussenstanden, nog 205 dagen!

Tussenstanden Nog 205 dagen te gaan!Met nog 205 dagen te gaan tot we gaan rennen in Kenia, leek het ons leuk om wat tussenstanden met jullie te delen.

Een update van de stand van zaken. In getallen. En weet je, het gaat best lekker! Al zeggen we het zelf.

Maar we zijn er nog niet. We kunnen je hulp nog hard gebruiken!

Tussenstand: de opbrengst

Om maar meteen met de belangrijkste te beginnen. Waar staan we op de teller richting de 15.000,- euro?

Vandaag, 25 oktober 2017, zijn dit de standen op onze individuele tellers:

  • Suzanne: EUR 2.270,-
  • Walter: EUR 1.745,-
  • Yvonne: EUR 2.122,-

Totaal brengt ons dat op EUR 6.137,-. Dat is al meer dan ⅓ van ons streefbedrag binnen! Dank aan iedereen die ons al heeft gesteund!

Dat betekent dat nog EUR 8.863,- te gaan. Dat is zo’n 43 euro’s per dag die we nog op te halen hebben voor de kids in Unicef. Moet kunnen! Daar gaan we voor.

In de pijplijn

Natuurlijk zijn er mensen die hebben toegezegd om te doneren, maar daar nog niet aan toe gekomen zijn. Wat in het vat zit verzuurt niet, dus daar zit nog wat in de pijplijn (misschien is dit het moment om je donatie te doen 😉 ).

Ook zijn we bezig met een paar mooie acties. Zoals de Statiegeldzuilen on tour bij de Appie. En heel binnenkort, kunnen we jullie ook meer vertellen over een hele andere actie. Heeft iets te maken met duiken en varen. Spannend! Houd onze pagina ‘Activiteiten‘ in de gaten voor het laatste nieuws!

Ook zijn er nog Unicef Spaarpotten die een plek moeten krijgen. Wordt hard aan gewerkt. Als je een tip hebt, we horen het graag!

Nog meer tussenstanden

We zijn natuurlijk niet de enigen die hard bezig zijn geld in te zamelen voor de kids in Kenia. Ook de andere Unicef lopers zijn er hard mee aan het werk. Op dit moment staat de teller op de Unicef Help Mee site op EUR 27.943,-. Dit bedrag is opgehaald door de 25 lopers die al een actiepagina hebben aangemaakt. Dat betekent dat we met zijn allen al bijna 2 scholen kunnen voorzien van drinkwater en toiletten!

Help jij ons deze tussenstanden opschroeven?

En dan natuurlijk de onvermijdelijke vraag. Help jij ons verder op weg richting de 15.000,- euro? Steunen kan via onze Unicef donatie pagina’s:

Dank! Dank! Dank!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s