Duik met ons mee voor Unicef!

IMG_0830Wow! We zijn zo onder de indruk van alle manieren waarop mensen ons willen helpen het geld voor Unicef en de kids in Kenia bij elkaar te krijgen. Nu hebben we weer iets prachtigs. Een echte primeur! Interessant voor al onze duikvrienden.

Bemachtig een plek aan boord van duikschip Susanna op zaterdag 14 april en vaar en duik een hele dag met ons mee op de Vinkenveense plassen! Opbrengsten gaan volledig naar Unicef, Haarlem rent voor Kenia. Lees snel hoe jij erbij kunt zijn!

Duikschip Susanna

Je leest het goed. Als je met ons meegaat, kun jij straks zeggen dat je het hebt gedaan. Je bent als één van de eersten met de Susanna op pad geweest en hebt samen met 11 duikers een geweldige duikdag beleefd op de Vinkenveense Plassen. Niks geen drukte op de kant, duiken buiten het afgezette duikgebied bij eiland vier en tussen je duiken door heerlijk opwarmen in een knusse kajuit. Volledig verzorgd. De catering gedurende de dag is namelijk ook inbegrepen.

22879058_1911477819113087_346997754_o

Bekijk de video van duikschip Susanna op Facebook

Wat houdt de duikdag in?

Je bent welkom vanaf 09:30 uur om je duikspullen aan boord te brengen. De afvaart is om 10:00 uur en rond 17:00 uur meren we weer aan.

Lucht, eten en drinken zijn inbegrepen. Duikmaterialen dien je zelf mee te nemen (ook fles en lood). We kunnen je natuurlijk wel helpen als je spullen moet huren.

Je kunt ongelimiteerd duiken tijdens deze dag. En wij duiken alle drie met je mee.

Natuurlijk zorgen we voor een hoop gezelligheid aan boord. En doen we er alles aan je een leuke, onvergetelijke dag op de Vinkenveense Plassen te bezorgen.

Bemachtig snel je plek!

Deze unieke kans wil je als duiker natuurlijk niet missen! Een toffe duikdag en daarmee ook nog Unicef en de kids in Kenia steunen. Bemachtig nu één van de twaalf plekken. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De kosten voor deze dag bedragen EUR 100,- p.p. Als je meer wilt geven, mag dat natuurlijk ook! Dan maak je ons extra gelukkig 😉

Dus, neem contact met ons op. Reageer op deze blog, mail ons, bel ons, etc., laat ons weten dat je mee wilt. Wij vertellen je hoe je de betaling kunt voldoen en zodra die betaling binnen is, is je plek gereserveerd. Dan ben jij erbij op zaterdag 14 april!

Wij hebben er enorm veel zin in en zeggen tot 14 april!

Oh ja, en lees je dit, maar duik je zelf niet, of kan je er op 14 april niet bij zijn? Vertel elke duiker die je kent vooral over deze unieke dag! Onze dank is groot.

Suzanne, Walter en Yvonne

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s