Leer alles over ‘gevaarlijke’ zeedieren en steun Unicef!

HMLIFeaturedWow! Nog een mooi voorbeeld van hoe twee hobby’s, duiken en hardlopen, samenkomen voor het goede doel: Unicef en de kids in Kenia.

Naast fervent hardlopers en duikers zijn Suzanne en Walter ook duikinstructeur. Daarnaast is Suzanne marien bioloog. Jarenlang hebben beiden in binnen- en buitenland duikles gegeven.

DAN Hazardous Marine Life Injuries (HMLI) cursus in Zandvoort

Zondag 17 december organiseert duikschool Scuba Republic in samenwerking met Suzanne en Walter de DAN Hazardous Marine Life Injuries (HMLI) cursus in Zandvoort. Een waardevolle cursus voor elke duiker, of je nu in Zeeland of Komodo duikt, in de tropen of het wat frissere water. Maar ook voor niet-duikers die veel bij het water te vinden zijn, zoals watersporters en niet-duikende familieleden.

Tijdens de HMLI cursus leer je mogelijk gevaarlijke zeedieren herkennen en je leert hoe je verwondingen door deze dieren kunt vermijden. Word je per ongeluk toch gestoken of gebeten, dan leer je tijdens deze cursus de eerste hulptechnieken bij een mogelijke verwonding.

Deze cursus geeft geen training in reanimatie of duikreddingen. De trainingsoefeningen van deze cursus gaan ervan uit dat de zieke of gewonde (duiker) al aan de wal of aan boord van een schip is gebracht.

De helft van het cursusbedrag gaat naar Haarlem rent voor Kenia!

Ben jij duiker en wil jij meer weten over mogelijk gevaarlijke zeedieren en wat te doen als je ze onder water tegenkomt? Boek dan deze cursus (EUR 129,- p.p.) en help daarmee ook de kids in Kenia. 50% van het cursusbedrag wordt door Scuba Republic gedoneerd aan het Unicef project “Football for Water” via Haarlem rent voor Kenia!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: info@scubarepublic.nl

Walt en Suuz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s