Aftellen! Nog 4 maanden en tenminste 1.748 euro tot de start

Schermafbeelding 2018-01-15 om 14.58.53Het klinkt nog best ver weg 18 mei 2018. Maar over 4 maanden is het gewoon al zo ver! Dan zijn we aan het rennen in Kenia. In de Rift Vallei! En logeren we bij Lornah Kiplagat.

Veel belangrijker, dan gaan we waarmaken wat we iedereen, die heeft gedoneerd voor de kids in Kenia, beloofd hebben. Voelt toch nog heel onwerkelijk. Er moet ook nog wel het één en ander gebeuren voor die tijd…

De tijd gaat vliegen

Die vier maanden gaan vliegen, weet ik vanuit Bevrijdingspop. Op 1 januari bij het eerste aanloopevenement van Bpop, de nieuwjaarsduik, lijkt 5 mei nog ver weg. Maar dat gaat razendsnel! Elk jaar weer verrast me dat. Dat zal voor ons Kenia avontuur niet anders zijn.

Lopen, lopen, lopen

381f294a-c73b-414e-a2c1-fa93bff73970Er moet nog aardig wat gebeuren. We zijn alle drie volop in training. De kilometers en tempo’s worden gelopen. De core en beenspieroefeningen gedaan. En de eerste loop met zo goed als alle Kenia gangers staat ook op de agenda: De ‘Groet uit Schoorl’ op 11 februari. Waar we een blauwe golf willen veroorzaken in onze Unicef shirts. Mogelijk komt RTV-NH ons daar zelfs filmen. (Als het maar geld oplevert, dan zijn we overal voor te porren 😉 ).

Praktische zaken

Deze week zat de factuur voor het laatste deel van de betaling voor reis en verblijf in mijn inbox. Meteen maar betaald. Kun je maar gehad hebben. Betekent dat we ook eens achter die intentingen moeten aangaan. Visa en reisverzekering moeten gaan regelen en misschien nog maar even een sportkeuring moeten laten doen. Ah ja, de praktische zaken van ons avontuur.

De tussenstand!

Schermafbeelding 2018-01-18 om 12.39.44En de fondsenwerving loopt natuurlijk ook gewoon door! Ik ben aangenaam verrast en ontzettend dankbaar dat we alle drie de EUR 4.000,- al ruim gepasseerd zijn op dit moment. Ik hoef zelf nog maar EUR 303,-. Bizar! Nooit gedacht! Superfijn!

Dat schept vertrouwen dat we die EUR 15.000,- met zijn drieën wel gaan redden en dus echt een school kunnen helpen aan schoon drinkwater en sanitair. Maar we zijn er natuurlijk nog niet!

Huidige tussenstand: EUR 13.252,-.

De druk is er pas af als er bij ons alle drie echt 5.000 op de teller staat. Ook die laatste 1.748 euros moeten gewoon nog binnengehaald worden. Doneer dus gerust 😉

Natuurlijk stoppen we niet als de 15.000 euro bereikt is. Alles wat we meer binnen halen, is alleen maar beter. Het liefst zou ik niet één, maar meer scholen willen helpen. En dat geldt net zo goed voor Yvonne en Walter.

Activiteiten

Gelukkig staat er nog wel wat op onze activiteiten agenda! Je kunt ons nog bij verschillende Albert Heijns steunen met je statiegeldbonnen, je kunt op verschillende plekken in Haarlem Unicef spaarpotten vullen en we gaan natuurlijk bootduiken in Vinkenveen op 3 maart. Er zijn nog een paar plekken!

Ook spelen we nog met een aantal andere ideeën, zoals een wandeling voor Unicef, een hardloopanalyse en een actie op de vrijmarkt met Koningsdag. We houden je op de hoogte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s