De 15.000 euros zijn binnen! En nu? We gaan gewoon door natuurlijk!

Schermafbeelding 2018-02-17 om 12.11.28Ongelofelijk! Echt ongelofelijk! Met nog een kleine drie maanden te gaan voordat we gaan hollen in Kenia, hebben we ons doel al bereikt. Alle drie hebben we de EUR 5.000 die we moesten ophalen om ons startbewijs te verdienen, verzameld. Samen hebben we ruim EUR 15.000,- opgehaald voor Unicef en de kids in Kenia. Eén school kan hiermee voorzien worden van sanitair en drinkwater.

DANK JULLIE WEL voor jullie steun! Echt. Uit de grond van ons hart. Zo bijzonder te ervaren hoe iedereen op zijn eigen manier onze missie ondersteunt en ons helpt. Daar ben ik, net als Walter en Yvonne, echt enorm dankbaar voor.

Maar wat nu?

Daar is maar één antwoord op mogelijk. We gaan gewoon door natuurlijk! Hoe mooi zou het zijn als we niet één, maar twee (of meer, of is dat te optimistisch 😉 ) scholen kunnen helpen!

En waarom zouden we nu stoppen? We hebben nog zo’n drie maanden om veel meer geld voor dit mooie doel te verzamelen. De Unicef donatie pagina’s staan gewoon nog online en de ‘Doneer’ knop werkt ook nog steeds. Gemiste kans als we die niet zouden blijven gebruiken, vinden wij.

Schermafbeelding 2018-02-17 om 12.13.28

Doneer gerust nog!

Dus als je het nog niet hebt gedaan, maar wel van plan bent, doneer nog gerust. Of als je denkt ik heb al gedoneerd, maar kan best nog wat missen, houd je vooral niet in 😉

Ook kun je de komende tijd nog bij verschillende AH’s je statiegeldbonnen kwijt, je kunt met ons gaan duiken begin maart of een hardloopanalyse ondergaan, Metz kookt nog over voor Yvonne en we broeden op een vrijmarkt actie tijdens Koningsdag.

Mocht jij nog een briljant idee hebben voor een actie die wij kunnen oppakken, laat het ons vooral weten! We gaan de komende maanden natuurlijk meer tijd kwijt zijn aan onze training, maar dat betekent niet dat we geen geld meer kunnen verzamelen. Heel eerlijk, de druk is eraf en dat is fijn, maar de motiviatie om geld op te halen voor dit mooie doel is onveranderd. We gaan dus gewoon door! Op naar de 30.000 euro!

Sneak peek

Oh, en ook wel leuk om even te laten zien. Hier gaan we dus rennen! Stukje parcoursverkenning in Kenia. Niet door ons helaas 😉 Het begint echt te kriebelen nu!

Schermafbeelding 2018-02-17 om 12.16.05

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s