Op reis met Haarlem rent voor Kenia

VeilinghamerDat mijn deelname aan de UNICEF Rift Valley Marathon een bijzondere ervaring ging worden, realiseerde ik me meteen toen ik de oproep op internet voorbij zag komen. Maar wat ik me toen echt nog helemaal niet realiseerde, was dat het bij elkaar halen van de 5000 euro aan sponsorgeld zo bijzonder zou zijn. Want wat hebben we mooie reacties en medewerking gekregen de afgelopen maanden. En ook al hebben we alle drie ons streefbedrag gehaald; het houdt maar niet op. Nu kunnen we bijvoorbeeld weer, dankzij een gulle sponsor, iemand op reis sturen!

Over ruim twee maanden vertrekken we naar Kenia om daar de marathon te lopen. De uitdaging waarvoor ik in de eerste instantie aan dit avontuur begon. En natuurlijk kijk ik 2018-03-04 (8)_LIdaar nog steeds ontzettend naar uit. En toch bekruipt me steeds vaker het gevoel dat ik nu in het meest bijzonder deel van de reis zit. Het deel van de sponsorwerving. Ik had nooit, maar dan ook nooit verwacht dat dat me zoveel zou brengen. Ik beken: ik heb regelmatig met tranen in mijn ogen gezeten. Door de hartverwarmende boodschappen die bij de donaties stonden. Door de verrassende donaties van vrienden uit een ver verleden. Door de gulheid van de mensen om mij heen. En door de initiatieven die anderen deden, en nog steeds doen, om ons te helpen in onze actie.

Helpende hand

Want we merkten al snel: met alle giften van de mensen om ons heen, hoe gul ook, gingen we het benodigde bedrag niet halen. Daar was meer voor nodig. En ook daarbij kwam uit allemaal hoeken weer hulp. Zo kregen we een heel 2018-03-04 (11)weekend een duikboot tot onze beschikking om een dag ‘duiken voor Kenia’ te kunnen verkopen, halen we maandenlang in alle Albert Heijns in Haarlem en omstreken statiegeldbonnetjes op, werden schilderijtjes verkocht en ging de opbrengst naar Haarlem rent voor Kenia, doneerden bedrijven grotere bedragen, organiseert Metzkooktover.nl een benefietetentje en ga zo maar door. Zo geweldig, lief en bijzonder allemaal!

Reisje

En nu dan weer de reisvoucher die door een vriend van mij, Hans Nobbe van Remax, beschikbaar wordt gesteld voor de hoogste biedende belangstellende. Dat op zich is al vakantiecouvhereen prachtig en gul gebaar. En dan maakt hij hier zelf ook nog een onwijs leuk filmpje bij zodat wij de voucher kunnen promoten. Zo’n initiatief doet me veel. Net als alle andere initiatieven en donaties die we hebben mogen ontvangen. Het maakt me ontzettend dankbaar. Dankbaar voor de lieve mensen die ik in mijn leven om me heen heb verzameld. Dan realiseer ik me des te meer wat een gelukkig mens ik ben. Zeg nou zelf…hoe kan een marathon in Kenia dat gevoel nog overtreffen??

Maar… genoeg sentiment voor nu en tijd om te bieden op die vakantievoucher van Hans!! En wie weet ga jij dan binnenkort lekker een paar dagen naar Brugge. Of Boedapest. Of Krakau. Of… Keus genoeg! Kijk op vakantievoucher.com voor alle mogelijkheden.

Hoe bied je mee? Nou zo!

Om te bieden op deze voucher ga je naar onze Facebook pagina, naar het bericht over de vakantievoucher. Of klik op deze link naar het filmpje van Hans. Reageer onder het bericht met jouw bod. We sluiten de veiling over precies een week op woensdag 14 maart om 21.00u ‘s avonds. De veiling is geopend!

Let op! Voor sommige uitjes is naast de voucher een eigen bijdrage nodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s