Walter

Kinderen hebben de toekomst! Scholing is daarbij erg belangrijk. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Helaas blijven kinderen (en vooral meisjes) weg van school. Onder andere door gebrek aan voorzieningen die bij ons zo gebruikelijk zijn.

Met het programma ‘Football for water’ van UNICEF krijgen Keniaanse kinderen op school schoon water, wc’s en via voetbal voorlichting over hygiëne. Dit is voor ons Nederlanders niet voor te stellen, maar in Kenia nog lang niet de normaalste gang van zaken.

Daarom ga ik deze unieke marathon rennen! Een marathon rennen door een prachtig ongerept gebied, Rift Valley. Ruim 42 kilometer rennen zodat er voorzieningen gemaakt kunnen worden op deze scholen en ook de Keniaanse kinderen een betere toekomst krijgen. Om deze kinderen te voorzien van onder andere schoon water en wc’s op school ga ik €5000,- proberen in te zamelen. En jij kunt daarbij helpen, want zonder jou lukt het niet. Helpen kan heel simpel door te klikken op de knop ‘doneer’ hierboven. Mijn dank is groot!